“Kad se probudim i krenem, mislit ću na Vas. Možda i Vi zatrebate jednom jednu moju riječ. Gospođi dr. Nataši Brijačak od Hulla Dubravke Zima 2014. godina”
Vidi više
” Više od 5 godina patila sam od slabovidnosti na oba oka zbog sive mrene, a stanje se svake godine samo pogoršavalo. Život u magli danas je iza mene. Nakon pregleda u Poliklinici Fokus u Varaždinu, odlučila sam se na
Vidi više
Nosila sam bifokalne naočale koje su mi nekoliko godina dobro služile, a onda sam otkrila da mi se pojavila siva mrena. Otišla sam u Polikliniku Fokus u Varaždinu gdje mi je operaciju izvela dr Nataša Brijačak i ugradila multifoklanu leću.
Vidi više
“Nije istina tko kaže da ga nije strah ići na operaciju oka ! Povjerenje u doktoricu Natašu Brijačak nadvladalo je strah. I zaista. Mirno gledanje u svjetlo bilo je malo neugodno kao gledanje u sunce. Njen rad me podsjetio na
Vidi više
“Nakon operacije sive mrene i ugradnje multifokalnih leća, ponovo vidim kao mladić. Za taj sjajan osjećaj zahvalan sam mr.sc. Nataši Brijačak, dr.med.spec. oftalmologije na vrhunski i profesionalno obavljenoj operaciji.”
Vidi više
“Kod Vas sam operirala oba oka! Moram reći da sam prezadovoljna uslugom, osobljem, odnosom prema pacijentu! Vratili ste boje u moj život! Hvala Vam od srca!
Vidi više
“Nema nešto dragocjenije u mojih 88 godina života nego savršeno povraćen vid na oba oka stručnim radom dr Nataše Brijačak. Njenom timu Poliklinike Fokus i samoj doktorici se ovim putem  zahvaljujem.
Vidi više
Poštovana dr. Brijačak, konačno sam se uvjerio da ne trebam naočale, osim onih sunčanih. Teško sam se odlučio na operaciju sive mrene. Tražio sam nekog  “neutralnog” čovjeka koji bi mi opisao operaciju i promjenu nakon operacije. Pošto sam pomoć tražio
Vidi više