SKIN PEN

SkinPen je uređaj za tretman medicinskim mikroiglicama. Namjenjen je za poboljšanje izgleda ožiljaka od akni na licu, ali isto tako za poboljšanje izgleda sitnih linija i bora na koži lica, vrata i šire. Uspješno riješava poremećaje pigmentacije kao što su melasma, vitiligo i sunčane mrlje i strije nakonporoda ili naglog gubitka tjelesne težine.

Mikroiglice uzrokuju mikro-ozljede koje stimuliraju prirodni proces zacjeljivanja rana što posljedično dovodi do proizvodnje nogo klagena – do ljepšeg i zdravijeg tena. Tretman je minimalno invazivan te isto tako minimalno bolan. U prosjeku traje do 30 minuta. Koža bude crvena 24-48h nakon zahvata.

Nakon tretiranja kože Skin Penom preporuča se aplicirati serum koji pojačava učinak Skin Pen-a i vraća koži dodatnu vlažnost. Serumi se apliciraju 2 tjedna iza zahvata po 5 kapi ujutro i 5 kapi navečer.

Postoji nekoliko vrsta seruma ovisno o kakvom problemu na koži se radi:

  1. Firming Serum Accelerated pruža poboljšanu učinkovitost u vidljivom zatezanju i učvršćivanju kože kako bi se učvrstila opuštena i neelastična  koža. Djeluje sinergijski s prirodnim obnavljanjem kolagena i elastina u koži, podržava jačanje ključnih strukturnih komponenti dermo-epidermalnog spoja kako bi se poboljšao integritet kože, protuupalni kompleks pomaže smanjenju upale i oštećenja izazvanih svakodnevnim stresom. Obnavlja hidrataciju i podržava zdravu zaštitnu funkciju barijere kože.
  2. Brightalive Serum Accelerated zateže, učvršćuje, poboljšava izgled opuštene kože koja je izgubila konture i elastičnost. Pomaže u rješavanju diskoloracije i ujednačavanju tona kože. Serum sadrži sastojke koji djeluju protuupalno, te se tako koža smiruje nakon tretmana., omogućuje dubinsku hidrataciju kojom se koži vraća blistav ten. Indikacije za Brightalive Serum Accelerated su hiperpigmentacija, oštećenja kože uzrokovana suncem, neujednačen ton kože.
  3. Rozatrol Serum Accelerated pruža pojačanu učinkovitost pri pojavi crvene i osjetljive kože obnavljajući hidrataciju i umirivanju kože. Osim što serum umanjuje pojavu crvenila i pojavu masnoće na površini kože, microdroplet formula vraća hidrataciju za obnovljenu glatkoću i ujednačen ten kože. Indikacije za Rozatrol Serum su: rozacea, crvena i osjetljiva koža.

4 thoughts on “SKIN PEN”

Comments are closed.